Hypotheekadviseur

Kwaliteit van ons advies

De zekerheid van een grote organisatie

Als je een hypotheek afsluit wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je wordt geadviseerd door mensen die er écht verstand van hebben. Bij De Hypotheekshop heb je die garantie. Allereerst omdat al onze adviseurs elk jaar een uitgebreid opleidingsprogramma doorlopen. Maar ook omdat wij, als grootste financiële adviesorganisatie van Nederland, alle ontwikkelingen op hypotheekgebied perfect bijhouden. Zo is de kennis van onze adviseurs altijd up-to-date. En weet je zeker dat je zonder zorgen een huis kunt kopen als je van ons een hypotheekadvies hebt gekregen.

Kwaliteitscontrole door onafhankelijke organisatiesHoogste opleidingseisen van Nederland Permanent bijhouden van de laatste ontwikkelingen Onafhankelijk advies door niet met provisies te werken Continu bewaken over hypotheek gedurende looptijd

Voor elke vraag de juiste adviseur

De Hypotheekshop geeft jou altijd een advies dat naadloos aansluit op jouw situatie en wensen. Om dat goed te kunnen doen, heeft De Hypotheekshop verschillende adviseurs in huis, elk met hun eigen specialisme. Welke adviseur je nodig hebt hangt uiteraard af van jouw vraag. Zo maakt het verschil of je alleen voor jouw woningfinanciering langskomt of dat je graag wilt dat we ook jouw pensioen onder de loep nemen. Elke Hypotheekshop-adviseur doorloopt ieder jaar verplicht een opleidingsprogramma. Daarnaast houdt iedere Hypotheekshop-adviseur elke dag de actuele ontwikkelingen bij. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date advies op maat.

Bij De Hypotheekshop staan de volgende adviseurs voor je klaar:

Erkend Hypotheek Adviseur

Bij De Hypotheekshop werken alleen Erkende Hypotheek Adviseurs. Dat betekent dat zij voldoen aan de eisen van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. In de praktijk betekent dit dat zij aantoonbare kennis en ervaring moeten hebben op hypotheekgebied en dit ook elk jaar goed op peil moeten houden, onder andere via verplichte opleidingen. Met een Erkend Hypotheek Adviseur van De Hypotheekshop weet je zeker dat de financiering van jouw woning optimaal geregeld wordt.

Erkend Hypothecair Planner/Gecertificeerd Financieel Planner

Naast de financiering van jouw woning, neemt de Erkend Hypothecair Planner of Gecertificeerd Financieel Planner ook andere zaken mee die bij jou en jouw hypotheek een rol kunnen spelen. Denk je maar eens aan pensioen, vermogensopbouw of eerder stoppen met werken. De Erkend Hypothecair Planner van De Hypotheekshop stelt hiervoor een Persoonlijk Financieel Plan op dat volledig is toegesneden op jouw situatie en wensen.

Hypotheek Check

oversluiten hypotheek small