Hypotheekadvies

Hypotheekadvies in Tilburg, Vught, Boxtel, Zaltbommel en Schijndel.

De Hypotheekshop Tilburg is gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies in de regio Tilburg, Vught, Boxtel, Zaltbommel en Schijndel.

De Hypotheekshop Tilburg heeft jarenlang ervaring op het gebied van financiering. Je hypotheekberekening is bij ons in goede handen.

Wil je je maximale hypotheek laten berekenen en een onafhankelijk advies? Kom dan eens langs bij onze vestiging aan Bredaseweg 228 in Tilburg of bel ons gerust op 013 - 544 20 06.

Wat is een hypotheek?

In vrijwel alle gevallen wordt een huis gefinancierd met een hypothecaire lening. Een hypotheek is in feite niets anders dan een geldlening met de woning als onderpand.

Verschillende hypotheekvormen

Omdat iedere financiële situatie anders is en niet iedereen dezelfde wensen heeft, bestaan er in Nederland honderden hypotheekvormen. Dat lijkt veel, maar de meeste zijn afgeleid van een aantal basis hypotheekvormen. Om je alvast een idee te geven, staan hieronder de belangrijkste hypotheekvormen in het kort beschreven.
Bij een hypotheek draait het in principe om twee zaken: de geldlening en de manier waarop je de lening wilt terugbetalen.

Hypotheekrente

Over het geld dat je leent, betaal je de rente. De hoogte van de rente is onder meer afhankelijk van de manier waarop je wil aflossen en hoe lang je de rente vastzet. Bekijk hier de actuele rentestanden.

Aflossen van je hypotheek

Aflossen kan op verschillende manieren. Zo kun je de looptijd in één keer aflossen of je kunt ervoor kiezen om tussentijds af te lossen. Jouw persoonlijke situatie en wensen bepalen welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor jou.

Rentevastperiode loopt af ?

Laat ons naar je huidige Hypotheekrente kijken om te zien of deze anders of voordeliger kan, Het 1e Hypotheekadvies gesprek is gratis.
Klik hieronder om een hypotheekadvies afspraak te maken:
Hypotheekrentelaag

Hypotheek Check

oversluiten hypotheek small